23
máj

Kincses Erzsébet (Kincsi)

?Karácsonyi ajándék?

„Eljött az idő, hogy véglegesen „elvágjam a köldökzsinórt” gyermekeimtől, és megkezdjem önálló nyugdíjas éveimet. Elhatároztuk, hogy a családi házunkban leválasztunk számomra egy külön bejáratú kis lakrészt és a karácsonyi beiglit már az új konyhámban fogom megsütni. Igen! De hogyan kezdjek hozzá, elképzelésem sem volt.
Nagy dilemmám közepette, a véletlen, folytán találtam rá Ágira (Home Staging/eladásra felkészítés), amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak.
Szinte hihetetlen: eljött, megnézte, nagyjából elmondtam, mire lesz szükségem, 10 percen belül megvolt az elképzelése. Izgatottan vártam a látványterveket? (mert 2 verziót is felajánlott)
Ági fogta a varázspálcáját, suhintott vele egyet, és máris ott volt szemeim előtt az álom lakrészem. Mikor megláttam, azonnal beleszerettem. Pontosan tükrözi a személyiségemet, olyan szépet, amit álmodni sem mertem. Minden képzeletemet felülmúlta.
Pontos, precíz, mindenre kiterjedő, minden lehetőséget számba vevő, fantasztikus jó ízléssel ellátott, költségkímélő megoldásokat kaptam.

Ajánlom jó szívvel Ágit, mindenkinek, aki csak csinosítani, vagy átalakítani, esetleg eladni, vagy újat építeni szeretne. Hívjátok bátran, garantáltan nem fogjátok megbánni.

Mottója: „Szeressbele” – én megtettem.

Köszönöm Ági az odaadó, precíz munkádat, a kedvességedet, türelmedet, és mindazt, ami belőled árad.”