KIADÓ SZÁLLÁSHELYEK FELKÉSZÍTÉSE

Sárándi Ágnes

regisztrált nemzetközi home staging
és styling szakértővel

EREDMÉNYESEBB kiadás

Tornácos parasztház a Tisza partján, vagy 80-as évekbeli családi ház Hajdúszoboszlón? Bármiből segítek kihozni a maximumot!

A színek összehangolásával, stílusos kiegészítők ajánlásával, az összhang megteremtésével óriási változást lehet elérni még alacsony költségvetésből is.

Magam is gyakori, elég igényes utazó révén a vendégfogadás trükkjeibe is beavatom a házigazdákat, és a végén professzionális fotókkal is segítek, hogy mielőbb meg lehessen hirdetni a szálláshelyet.

MINIMÁLIS költségvetésből

Nem feltétlenül kell teljes felújítás és nagygenerál. Itt is igaz, hogy a stílus nem pénz kérdése!

MINDEN típusú ingatlannál

Minden típusú és kategóriájú lakóingatlannál működik, és mindenhol sikerrel!

100 %-osan megéri

A felkészített szálláshelyek jóval hamarabb és/vagy sokkal jobb áron találják meg vendégeiket, és sokkal jobb értékeléseket kapnak!

MIÉRT HASZNOS FELKÉSZÍTENI EGY KIADÓ SZÁLLÁSHELYET?

Mert a vendégek...

…. számára a szép szállás a vendégek megbecsülését, a mindennapi munkájuk eredményét, jó pihenésük egyik zálogát jelenti

…. többsége meg sem nézi azokat a szálláshelyeket, melyek nem tűnnek elég vonzónak számukra

... könnyebben elköteleződik érzelmileg, ha szép dolgokat lát.

Mert a szálláshely tulajdonosok...

… többsége nem képes a szálláshelyét külső szemmel látni

… többsége nem képes a szálláshelyét kiemelkedően vonzó, attraktív megjelenésűvé tenni

… előnytelen fotóikkal nem láttatják megfelelően a szálláshely lehetőségeit, nem vonzzák be a potenciális vendégeket

HOGYAN ÉRJÜK EL A KÍVÁNT HATÁST?

1

A VENDÉG szemével

Megérkezni valahová mindig rém izgalmas. Itt lesz a rezidenciánk legalább 1 éjszakán át. Ez lesz az otthonunk. Szállásadóként nem okozhatunk csalódást! Nagyon fontos az első benyomás, az illatok, a látvány, a fogadtatás. Ügyfeleim ezekről is teljes körű tájékoztatást kapnak.

2

OTTHONOSAN, DE TERET HAGYÓN

A szálláshelyeket otthonossá kell varázsolnunk, de csak annyira, hogy abba még beleférjenek a vendég személyes dolgai és preferenciái is.
Az összhangot és kereteket kell megadnunk - és teret hagyni annak, hogy a teret a vendég lakja be.

3

FUNKCIONALITÁS!

Nincs az a szép design, ami felül tudná múlni a bosszúságot, ha nem jól használható szállást kapunk.
Fürdővárosban nincs szárító állvány a törölközőknek? Konyhasarok edények nélkül? Nincs takarítás de nincs bekészítve sem egy seprű, sem egy felmosó?
A praktikum és kihasználhatóság legalább olyan fontos szempont, mint a design.
Fontos azonban, hogy ezek az eszküzük nem ronhthatják az összképet, tehát meg kell találnunk vagy ki kell alakítanunk a megfelelő tárolási helyüket!

4

PROFI fotók

A jól megválasztott fotózási szög és beállítások elmondhatatlanul sokat jelentenek a szálláshely értékesítésében.
Kérésre fotós szolgáltatást is biztosítok, teljes asszisztenciával.

5

ÚTMUTATÓ írásban

Kérésre írásos útmutatóval segítem a felkésíztés folyamatát, mely nagyobb munkák esetén az építőmesterek is jó szolgálatot tesz!

6

KIVITELEZÉS koordináció

Igény esetén teljes körű kivitelezést, koordinációt és felügyeletet is biztosítok

Kiadó szálláshely - nappali átalakulása I.

Adott egy 80-as években épült hát, melyet közben azért fel-felújítgattak, de a háziak is érezték, hogy a magazinokban azért nem ilyeneket szoktak szerepeltetni. Ekkor léptem színre én. A meglévő adottságokból indultunk ki, ami itt főként a kerámia padló színét és a tavaly lefestett falat jelentette. Pályázat során sikerült megteremteni az anygai forrást a bútorok cseréjére, modernizálására. A zöld szín dominanciáját a fekete-bézs színvilágra cserélve, természetes, mégis modern bútorok és kiegészítők vásárlásával sikerült teljesen más arcát kialakítanunk a nappalinak.

Kiadó szálláshely - nappali átalakulása II.

Az átalakított nappali egy másik szögből. A sok üvegfelületnek köszönhetően a fekete szín sem nyomja agyon a teret - ellenben jó kontrasztot ad a bézs kőnek, falnak és kiegészítőknek.

Kiadó szálláshely - háló átalakulása I.

Tágas, világos, erkélyes szoba - régi idők kicsit sem divatos bútoraival. A zöld színt végül is megtartottuk - de ugye milyen más egy olíva szín a falon, mint az a fűzöld? Az új fehér bútorok és az olíva, natúr kiegészítőkkel üde, természetes, tiszta hatást nyújtanak.

Kiadó szálláshely - háló átalakulása II.

Az olíva szoba egy másik szögből fotózva. Mennyit jelentenek az egységes és harmonizáló kiegészítők!

Kiadó szálláshely - háló átalakulása III.

Hangulatos emeleti szoba dísztégla kéménnyel - mégis unalmas, egyhangú és "csupasz" volt. Ide a türkiz színt válasaztottuk, ami feldobja a teret és vissza-visszaköszönve a térben egyésges harmóniét kölcsönöz.

Kiadó szálláshely - háló átalakulása IV.

Egy másik hangulagtos tetőtéri szoba idejétmúlt bútorokkal, unalmas kivitelben. Ebbe a szobába a kávé színít válasaztottuk mint "hangulai felelőst". Mellette a fehér bútorok tisztaságot és szuper kontrasztot sugároznak. Figyeljétek meg, milyen fontos a fotózás szöge, a terek láttatása!

Kiadó szálláshely - háló átalakulása V.

A "kávé" szoba arca egy másik szögből fotózva. A bútorok átrendezésével a helység is sokkal tágasabb lett, jobban kihasznáható!

Kiadó szálláshely - fürdő átalakulása

A fürdőszoba már készen állt - pusztán néhány színben passzoló kiegészítőt vettünk bele. Kádkilépő, törölköző, fogmosópohár - sokan nem is gondolnák, milyen hasznos dekoráló eszközök! 🙂

Kiadó szálláshely - terasz átalakulása

A nagyszerű, fedett, hűvöset és eső elleni védelmet egyszerre jelentő terasz! Milyen hasznos is egy ilyen a nyaralások során! Ne féljünk hát megmutatni! Persze itt is fontos a felkészítés : rend, harmónia, összhang. Zsúfoltság még gyönyörű virágok miatt se legyen! (hogy a felmodóvödörről, szétdobált cipőkről és kósza holmikról ne is beszéljünk..)

Tiszaparti vendégház - háló terv I.

Ennél a hálónál szerettük volna megőrizni az autentikus parasztház hangulatot - de mégis vágytunk kicist eredetivé, különlegessé tenni. A nagy üres fehér falfelületek egy részére ezért tisza parti hangulatú fotótapétát terveztem, fekete-fehér színvilágban. Az ágyak végére szürke pléd, rajtuk 1-2 szürke díszpárna. Fehér csomózott rongyszőnyeg - és kész is a varázs!

Tiszai vendégház - háló terv II.

A tisza parti hangulat fotótapétákon - B. verzió. A szürke pléd, és díszpárnák ugyanazok. Így este is élvezhetjük a Tisza csodás hangulatát!

A MINŐSÉGI SZÁLLÁSHELY IGÉNYES ÉS JÓL FIZETŐ VENDÉGKÖRT JELENT. HOZDD KI BELŐLE A MAXIMUMOT!